Naša tvrtka. Naše vrijednosti.

Konkurentna cijena

Našim korisnicima nudimo korektnu uslugu po fer cijeni

Dugogodišnje iskustvo

Jedni smo od pionira upravljanja stambenim fondom u Hrvatskoj

Korisnička podrška

Za sve hitne intervencije imamo organizirano 24-satno dežurstvo

Danas Tehnoplast upravlja sa cca 820 stambenih i stambeno-poslovnih objekata (cca. 22 000 stambenih i poslovnih jedinica) u Splitu, Solinu, Kaštelima, Trogiru i Dugom Ratu, te smo najveći privatni upravitelj u Hrvatskoj.

Sve potrebne službe za obavljanje poslova upravljanja zgradama organizirane su i ekipirane u cilju postizanja što boljeg nivoa usluge. Našim korisnicima svakim danom su na raspolaganju:

• Tehnički odjel

• Pravni odjel

• Računovodstveni odjel

• Dežurna služba: za sve hitne intervencije imamo organizirano 24-satno dežurstvo

Sve navedene usluge obavljaju se u okviru poslova redovite uprave s maksimalnim zalaganjem za što svrsishodnijim trošenjem prikupljenih sredstava.

Od 1991.

godine

cca 820

objekata

cca. 22.000

jedinica

24-satno

dežurstvo

2. Inženjering u graditeljstvu

Odjel inženjeringa u graditeljstvu uspješno je izveo i izvodi brojne poslove gradnje, rekonstrukcije, adaptacije i uređenja najzahtjevnijih objekata.

Ozbiljan i stručan pristup poslu, poštivanje ugovorenih rokova i kvaliteta izvedenih radova bitne su odrednice koje nas svrstavaju u poželjne i respektabilne poslovne partnere.

Među brojnim završenim objektima možemo izdvojiti stambeno-poslovni objekt Sunčani dvori na Žnjanu u Splitu, stambeno-poslovni objekt Vukovarska golubica na Mejašima u Splitu, Jedinicu intezivnog liječenja KBC Split, Odjel onkologije i radioterapije KBC Split, Centralnu kuhinju KBC Split, više poslovnica Splitske banke, više poslovnica OTP banke, OŠ Srinjine, zgradu poglavarstva grada Splita…

Temeljni cilj tvrtke je zadovoljstvo svih uključenih u naš poslovni proces: djelatnika naše tvrtke (poštivanje svih zakonom zajamčenih prava i pristojna primanja), uprave (pozitivan financijski rezultat), korisnika naših usluga (korektna usluga po fer cijeni) i šire društvene zajednice (donacije i uključivanje u razne humanitarne akcije).

error: Content is protected !!